Företag


Förebygg långvarig sjukskrivning!

Jag kan hjälpa ditt företag att förebygga långvarig sjukskrivning.

Jag är Carina Mårtensson, Lic. Psykopraktor ® och jobbar med b.la. friskvård.
Jag driver CarMA som ligger på Sätunavägen 13 i Märsta.

Jag erbjuder energibehandlingar som hjälper mot stress, oro, ångest, fobi, mentala eller kroppsliga spänningar, utbrändhet, sömnbesvär, traumatiska upplevelser mm.

I dagens stressade samhälle, där det för många ofta är svårt att få ihop livspusslet, så behöver varje individ kunna ladda batterierna på bästa sätt och få ner stress nivån i kroppen. Vad kan vara bättre än att få tillgång till behandling på sin arbetsplats?
Vilken vinst gör inte både företag och anställd?

Jag jobbar b.la. med energibehandlingen PAP – Psykologisk akupraktik. Den är speciellt lämpad att behandla stress, oro, ångest, fobi både i ett tidigt stadie men även vid t.ex. utbrändhet. Resultaten är verkligen framgångsrika. Den här typen av behandling används b.la. i Amerika på soldater som har varit med om traumatiska krigsupplevelser.

Jag kommer ut till Ert företag, det jag behöver få tillgång till är ett enskilt rum.
Så här går det till i korta drag:
Klienten ligger eller sitter påklädd. Under tiden vi pratar om problemet så jobbar jag även fysiskt med kroppen, jag knackar på specifika akupunkturpunkter för att påverka nerv- och energi system. Det innebär att jag jobbar på flera nivåer samtidigt, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Det förstärker det slutliga resultatet.

Verkar det intressant?
Hör gärna av er till mig så kan vi boka ett möte så kan jag presentera mig närmare.
Jag tar emot Friskvårdschecken.
Jag ser fram emot att höra ifrån er.

Varma Hälsningar!

Carina Mårtensson

carina@carma.nu

070-444 99 63

Bild hemsida 2