Energipsykologi-PAP


EFT, TFT och PAP-BEHANDLINGAR ÄR EFFEKTIVA AKUPRESSURBEHANDLINGAR SOM HJÄLPER DIG ATT LÖSA UPP BLOCKERINGAR FÖR ATT KUNNA SKAPA DET DU VILL UPPNÅ.

Energipsykologi är ett samlingsnamn för flera olika behandlings-tekniker.  Energipsykologin har sina rötter i den tillämpade kinesiologin. Grundtesen inom EFT är att orsaken till alla negativa känslor är en störning i kroppens energisystem. I dessa behandlingar behandlar man kroppsliga och energimässiga blockeringar genom att snabbt knacka med fingrarna (”tapping” )på olika akupunkturpunkter samtidigt som man säger vissa meningar . Behandlingarna bygger på erfarenheten att tankar påverkar våra muskler och vårt energisystem.

Behandlingen EFT (Emotional Freedom Technique) har framgångsrikt använts för att behandla bl.a. emotionella stressproblem, fobi och trauman. Mac Pompeius Wolontis som driver den svenska kinesiologiskolan har utifrån egen lång erfarenhet utvecklat en kompletterande och mycket effektiv behandling vid namn PAP – psykologisk akupraktik.

Jag jobbar mestadels med PAP.

Hur går en bahandling till?

Klienten sitter oftast på en stol el ligger på en behandlingsbänk med kläderna på.

Klienten berättar om problemet, går in i känslan, ser minnesbilder.

Jag mäter stressnivån i en skattningsskala.

Klienten och jag sätter ihop en mening, runt problemet, som vi kan jobba med under behandlingen.    -Vad vi du slippa? Vad vill du uppnå?

Under behandlingen så tänker klienten på problemet hela tiden.

Med två fingrar knackar jag sedan på akupunkturpunkter för att påverka nerv- och energisystem. Det innebär att jag jobbar på flera nivåer samtidigt, fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Efter behandlingen så har energin släpp kring problemet och man kan gå in i känslan/tanken utan att kroppen reagerar i stress/ångest.

Välkommen att boka tid!

Boka tid

Tel: 070-444 99 63

Mail: carina@carma.nu

 

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2014-12-03 10:51:33Z | |