Trancehealing


Trancehealing är en form inom spirituell healing. Här går healern in i ett trans- eller hypnosliknande tillstånd. Detta bland annat för att underlätta för de energier som ska arbeta via healern. Ofta upplever klienten märkbara resultat och förbättringar redan efter första behandlingen. Många klienter upplever fysiska känningar i kroppen under själva behandlingen.Energiförändringen kan upplevas som lätta pirrningar, tryck, surrningar eller som en behaglig lätthet i kroppen. Healing är en individuell upplevelse och kan uppfattas på många olika sätt. De allra flesta brukar dock känna sig skönt avslappnade efteråt, och med en större klarhet i tanken.

Denna form av healing är mer ”kirurgisk”och ”direkt” än vanlig healing, vilket innebär att det under vissa behandlingar blir snabba fysiska och/eller emotionella förändringar för klienten.

För att läkningen ska ha möjlighet att komma igång ordentligt och för att kunna utvärdera hur trancehealing fungerar för just dig, behövs i regel 3-5 behandlingar beroende dels på klientens mottaglighet för denna typ av healing och vad man vill åstadkomma. Därefter är det bra att fortsätta med underhållsbehandling för din kropp och ditt energisystem.

Välkommen att boka tid!

Boka tid

Tel: 070-444 99 63

Mail: carina@carma.nu

healing